Tuesday, December 21, 2021

Ilmaiset luottokortit treffisivustolle

Ilmaiset luottokortit treffisivustolle



Jos meidän piti ehdottaa sellaisen hankkimista, CompareBare suosittelee Global Entryn hankkimista, koska tämä ohjelma antaa sinulle automaattisesti myös pääsyn TSA PreCheckiin. Ohita mainokset ja käytä usa-sivustoa ilman kuluja tai velvoitteita. Tämä sisältää ostokset usein ruokailusta ja matkustamisesta, ilmaiset luottokortit treffisivustolle, kaasua, aktiviteetteja ja kokemuksia ja paljon muuta. Etsii: Nainen Mies. Ohion pnp? Kortinhaltijoilla on suuria pisteetuja matkustamiseen ja ruokailuun liittyvistä ostoksista, ja voit ansaita 3x pistettä ruokailusta ravintoloissa ympäri maailmaa nopeasta arkiruokailusta fine diningiin. Joten Cal?





Cechy gwary



Sivustomme tarjoaa ilmaisia ​​online-treffit, valokuvapersoonallisuuksia, otteluiden etsimistä ja sinkkuja. Saatavilla on monia ominaisuuksia, mukaan lukien laajat hakuominaisuudet ja parametrit, ilmainen sähköposti, live-chat, videochat, matchmaking, valokuvamainokset, sinkkumiehet ja sinkkunaiset, jotka etsivät yhteyttä ystäviin, treffit, rakkaus, romanssi ja avioliitto. Käytä ilmaisia ​​treffiviestintäominaisuuksiamme, kuten postilaatikkoviestit, sähköposti, ystäväluettelo, pikaviestintä, live-chat, videokeskustelu ja VOIP-äänikeskustelu.


Pidämme deittailuelämäsi ja henkilötietosi anonyymeinä ja turvassa. Pelkän profiilisi käyttäjätunnuksen avulla voit keskustella videopuhelun ja muiden jäsenten kanssa antamatta puhelinnumeroa, sähköpostiosoitetta, Skypeä tai muita pikaviestintätiliä! com-sivustolla ei ole ladattavaa mobiilitreffisovellusta, koska treffisivustomme toimii täydellisesti kaikilla mobiililaitteilla, mukaan lukien pöytätietokoneet, matkapuhelimet, tabletit, iPadit, iPhone, Android tai kaikki muut. Katso vain LetsHangOut. com työpöydällä tai mobiililaitteella Internet-selaimessasi ja se toimii.


Latauksia ei vaadita! Uskomme, että laatu on erittäin tärkeää deittailusivustossa, ja menemme muiden treffisivustojen yläpuolelle varmistaaksemme korkeat standardit. Jokainen uusi profiili tarkistetaan manuaalisesti ja valokuvat moderoidaan, jotta yhteisöllemme voidaan varmistaa korkealaatuiset henkilö- ja treffiprofiilit. Emme siedä huijareita, roskapostia ja väärennettyjä profiileja. Yhteisömme jäsenet voivat ilmoittaa huonoista toimijoista, ja tarkistamme heidät kaikki.


Tarkistamme ja poistamme välittömästi kaikki väärennetyt profiilit parhaan kykymme mukaan. Ei vain LetsHangOut. Se on eräänlainen blogi, jonka kirjoittavat erilaiset ammatilliset ja vapaaehtoiset suhdeasiantuntijat ja treffivalmentajat. He tarjoavat tosielämän treffikokemuksia, deittailuneuvoja, suhdevinkkejä, romanssiideoita ja paljon muuta avuksi omassa deittailupelissäsi!


Ota yhteyttä naimattomiin miehiin ja naisiin LetsHangOutissa. Laita luottokorttisi pois, älä koskaan maksa päivityksistä tai eksklusiivisista premium-ominaisuuksista – ne kaikki tulevat ilmaiseksi rekisteröityessäsi.


Lisäsimme myös tarkennettuja hakutoimintoja, joiden avulla voit löytää naimattomia miehiä ja naisia ​​avainsanojen perusteella, jotka he ovat kirjoittaneet profiiliinsa, kuten suosikkikirjat, tv-ohjelmat, filosofiat, elokuvat jne. Käyttäjät voivat jopa etsiä kiinnostuksen kohteiden ja tunnisteiden perusteella! Vietetään aikaa monenlaisten sinkkujen kanssa! miehet etsivät naisia, naiset etsivät miehiä, ilmaiset luottokortit treffisivustolle, miehet etsivät miehiä, naiset etsivät naisia ​​ja paljon muuta.


Löydä myös eronneita sinkkuja, yksinhuoltajia, naimattomia eläkeläisiä, leski sinkkuja, ei koskaan naimisissa olevia sinkkuja, kirjekavereita, sielunkumppania. Etsitään mustia sinkkuja, valkoisia sinkkuja, aasialaisia ​​sinkkuja, latinalaisamerikkalaisia ​​sinkkuja, kristittyjä sinkkuja, sinkkuja, joilla on ylioppilastutkinto ja sinkkuja, joilla on korkeakoulututkinto ja paljon muuta. Käyttäjät etsivät usein ystävyyssuhteita, hengailukumppaneita, online-chat-kumppaneita, lyhytaikaisia ​​​​suhteita, pitkiä ilmaiset luottokortit treffisivustolle parisuhteet, poika- ja tyttöystävät ja avioliitto!


Kaverit voivat lähettää yksityisviestejä, ilmaiset luottokortit treffisivustolle, lähetä välittömiä valokuvaliitteitä ja keskustele toistensa kanssa - livenä! Kaikki LetsHangOut. comin chat-ominaisuudet ilmaiset luottokortit treffisivustolle täysin ilmainen, eikä sinun tarvitse enää luovuttaa puhelinnumeroasi voidaksesi puhua jonkun kanssa, jota et ehkä tunne vielä kovin hyvin. Kaikki viestintä voidaan tehdä suoraan käyttäjätunnuksellasi ja verkkosivuston sisällä! Käytä oikeanpuoleisen ystävävalikon hammaspyörää nähdäksesi tärkeimmät vaihtoehdot.


Vaihtoehtoja ovat ystäväluettelosi hallinta tai pääkeskustelutilan hallinta. Jos asetat tilaksi "Offline", chat poistetaan käytöstä ja verkkokeskustelutila piilotetaan. Voit muuttaa sen takaisin Online-tilaan milloin tahansa tai asettaa sen Poissa-tilaan. Lisäksi kun napsautat ystävää oikeanpuoleisesta ystävävalikosta, sinulla on mahdollisuus tarkastella hänen profiiliaan, aloittaa chat tai ilmaiset luottokortit treffisivustolle online-tilasi heiltä sammuttaa chatin tietyltä käyttäjältä.


Kun napsautat ystävän "Chat Now" -linkkiä, näkyviin tulee ponnahdusikkuna. Voit lähettää heille viestin ja he saavat sen heti. Myös chat-laatikossa on muutamia muita ominaisuuksia. Napsauttamalla painiketta voit aloittaa suoratoiston videokeskustelun verkkokamerallasi ja mikrofonillasi, painike määrittää vain VOIP-äänipuhelun mikrofonillasi ja painikkeen avulla voit valita valokuvan laitteestasi ja ilmaiset luottokortit treffisivustolle lähetä se ystävällesi.


Vaihda navigointi. Kirjaudu sisään:. Löydä uusia ystäviä, jotka haluavat viettää aikaa rennosti, seurustella, aloittaa pitkäaikaisen suhteen ja jopa avioliiton!


Täysi ominaisuudet ovat saatavilla ilmaiseksi – ei päivityksiä eikä luottokorttia tarvita! Katso, kuka tarkastelee profiiliasi tai lisää sinut suosikkeihinsa! Monipuolinen haku löytää nopeasti sinulle sopivat sinkut avainsanojen, kiinnostuksen kohteiden, etäisyyden ja muiden kriteerien perusteella!


Vietä aikaa, lähetä viestejä, chat-huoneita, live-videoverkkokamerachat ja VOIP-chat ystävien, henkilökohtaisten ihmisten kanssa ja paljon muuta! Esitetty DatingNewsissa. com ja DatingAdvice. com Rekisteröidy Kirjaudu sisään. Pikahaku Olen: Mies Nainen. Etsii: Nainen Mies. Profiilit: Kaikki profiilikuvat Vain Ei kuvia. Etnisyys: valkoihoinen latinalaisamerikkalainen musta aasialainen intiaani Lähi-idän intiaani, sekarotuinen harmaa muukalainen muu etnisyys. Wallis ja Futuna Länsi-Sahara Jemen Sambia Zimbabwe. Osavaltio: Kaikkialla Alabama Alaska Arizona Arkansas Kalifornia Colorado Connecticut Delaware District of Columbia Florida Georgia Hawaii Idaho Illinois Indiana Iowa Kansas Kentucky Louisiana Maine Maryland Massachusetts Michigan Minnesota Mississippi Olah Missouri Montana Nebraska Pohjoinen Pensaita Ohvan Pohjoinen Pensaita New Yorki New Hampolin Rhode Island Etelä-Carolina Etelä-Dakota Tennessee Texas Utah Vermont Virginia Washington Länsi-Virginia Wisconsin Wyoming.


Kantama: 5 mailia 10 mailia 15 mailia 20 mailia 35 mailia 50 mailia 75 mailia mailia mailia Ilmaiset luottokortit treffisivustolle. Lajitteluperuste: Viimeksi online-tilassa uusimmat jäsenet. Ilmainen ja turvallinen viestintä Käytä ilmaisia ​​treffiviestintäominaisuuksiamme, kuten postilaatikkoviestit, sähköposti, ystäväluettelo, pikaviestintä, live-chat, videokeskustelu ja VOIP-äänikeskustelu.


Ilmainen mobiilitreffit LetsHangOut. Ilmainen mobiilitreffit. Liity nyt ilmaiseksi! Uusimmat treffineuvoja, vinkkejä ja uutisia: Näytä kaikki treffineuvoja. Viimeisimmät treffikeskustelut ja chat: Siirry keskusteluryhmään. Pnp Pomonassa Aloittaja: Studmuffin 2 katselukertaa 0 kommenttia Viimeisin kirjoittaja: Studmuffin 20. joulukuuta PM. Ajatukseni LetsHangOutista. Joten Cal? Pilvinen sää tänään : Aloitti: Turntablist 60 katselukertaa 4 kommenttia Viimeisin kirjoittaja: Lovelicking 19. joulukuuta PM. Onko iällä väliä Aloittaja: Nordicnite Views 6 Comments Uusin kirjoittaja: sunluver77 19. joulukuuta PM.


Nainen pnp ympärille Yuma halusi. Aloittaja: Yumapnp 25 katselukertaa 0 kommenttia Viimeisin kirjoittaja: Yumapnp 18. joulukuuta AM. Maan kaunis, suljettu ja paikallaan pysynyt ympyrä Aloittaja: OmituinenWoman 44 katselukertaa 3 kommenttia Viimeisin kirjoittaja: jet 18. joulukuuta, AM.


Ohion pnp? Aloittaja: Tinacloudblower Views 4 Comments Uusin kirjoittaja: Peter 17. joulukuuta, ilmaiset luottokortit treffisivustolle, PM. Aloittaja: kingdingaling 26 katselukertaa 0 kommenttia Viimeisin kirjoittaja: kingdingaling 17. joulukuuta PM. Pelaa hänen kanssa Aloittaja: FreakyD56 Katselukerrat 10 kommenttia Uusin kirjoittaja: Peter 16. joulukuuta PM.


Nsa yksinkertaisesti pitää hauskaa tuhma tai alaston chat Aloittaja: Fishthekern 35 katselukertaa 0 kommenttia Viimeisin kirjoittaja: Fishthekern 15. joulukuuta PM. Kiinnitetty Aloittaja: Peter 31 katselukertaa 0 kommenttia Viimeisin kirjoittaja: Peter 15. joulukuuta PM. Videosivun aloitti: PeculiarWoman 57 katselukertaa 3 kommenttia Viimeisin kirjoittaja: Ryan 15. joulukuuta AM.


Seksi ennen avioliittoa Aloittaja: PeculiarWoman 32 katselukertaa 0 kommenttia Viimeisin kirjoittaja: PeculiarWoman 14. joulukuuta AM. Ei Vaxxia??? Ei elintarvikkeita tai kaasua Aurangabadin alueella Intiassa Aloittaja: PeculiarWoman 20 katselukertaa 1 kommenttia Viimeisin kirjoittaja: PeculiarWoman 14. joulukuuta AM. Paikallinen markkinointi LetsHangOutiin. com Aloittaja: PeculiarWoman 33 katselukertaa 2 kommenttia Viimeisin kirjoittaja: PeculiarWoman 14. joulukuuta AM.


Hieno nautinto sekoitettuna valheisiin tai kauheaan tuskaan ja totuuteen. Aloittaja: PeculiarWoman 24 katselukertaa 0 kommenttia Viimeisin kirjoittaja: PeculiarWoman 14. joulukuuta AM. RVLoneEagle etsii matkakumppania jakamaan "Bucket Lists" -luettelomme Aloittaja: RVLoneEagle Views 1 Comments Uusin kirjoittaja: PeculiarWoman 13. joulukuuta PM.


Puhaltavat pilvet Aloittaja: Drspunfun Views 1 Comments Uusin kirjoittaja: PeculiarWoman 13. joulukuuta PM. Palvelus? Aloittaja: PeculiarWoman 16 katselukertaa 0 kommenttia Viimeisin kirjoittaja: PeculiarWoman 13. joulukuuta PM. Knock knock Aloittaja: BigDaddy Views 3 Comments Uusin kirjoittaja: PeculiarWoman 13. joulukuuta PM. Oletko nähnyt jotain, jota kuvailisit paranormaaliksi?? Aloittaja: PeculiarWoman 18 katselukertaa 0 kommenttia Ilmaiset luottokortit treffisivustolle äskettäin kirjoittanut: PeculiarWoman 13. joulukuuta PM.


Laaja hakuominaisuus LetsHangOut. Ilmainen jäsenyys LetsHangOutissa, ilmaiset luottokortit treffisivustolle. com Vietetään aikaa monenlaisten sinkkujen kanssa! Hienoja ilmaislahjoja:. Hyväksy hylkääminen.





treffisivustot ?????? ???? ???????



Tarkistamme ja poistamme välittömästi kaikki väärennetyt profiilit parhaan kykymme mukaan. Ei vain LetsHangOut. Se on eräänlainen blogi, jonka kirjoittavat erilaiset ammatilliset ja vapaaehtoiset suhdeasiantuntijat ja treffivalmentajat. He tarjoavat tosielämän treffikokemuksia, deittailuneuvoja, suhdevinkkejä, romanssiideoita ja paljon muuta avuksi omassa deittailupelissäsi!


Ota yhteyttä naimattomiin miehiin ja naisiin LetsHangOutissa. Laita luottokorttisi pois, älä koskaan maksa päivityksistä tai eksklusiivisista premium-ominaisuuksista – ne kaikki tulevat ilmaiseksi rekisteröityessäsi. Lisäsimme myös tarkennettuja hakutoimintoja, joiden avulla voit löytää naimattomia miehiä ja naisia ​​avainsanojen perusteella, jotka he ovat kirjoittaneet profiiliinsa, kuten suosikkikirjat, tv-ohjelmat, filosofiat, elokuvat jne.


Käyttäjät voivat jopa etsiä kiinnostuksen kohteiden ja tunnisteiden perusteella! Vietetään aikaa monenlaisten sinkkujen kanssa! miehet etsivät naisia, naiset etsivät miehiä, miehet etsivät miehiä, naiset etsivät naisia ​​ja paljon muuta. Löydä myös eronneita sinkkuja, yksinhuoltajia, naimattomia eläkeläisiä, leski sinkkuja, ei koskaan naimisissa olevia sinkkuja, kirjekavereita, sielunkumppania.


Etsitään mustia sinkkuja, valkoisia sinkkuja, aasialaisia ​​sinkkuja, latinalaisamerikkalaisia ​​sinkkuja, kristittyjä sinkkuja, sinkkuja, joilla on ylioppilastutkinto ja sinkkuja, joilla on korkeakoulututkinto ja paljon muuta. Käyttäjät etsivät usein ystävyyssuhteita, hengailukumppaneita, online-chat-kumppaneita, lyhytaikaisia ​​suhteita, pitkäaikaisia ​​suhteita, poika- ja tyttöystäviä ja avioliittoa! Ystävät voivat lähettää yksityisviestejä, lähettää välittömiä valokuvaliitteitä ja keskustella toistensa kanssa - livenä!


Kaikki LetsHangOut. comin chat-ominaisuudet ovat täysin ilmaisia, eikä sinun tarvitse enää antaa puhelinnumeroasi, jotta voit puhua jonkun kanssa, jota et ehkä tunne vielä kovin hyvin. Kaikki viestintä voidaan tehdä suoraan käyttäjätunnuksellasi ja verkkosivuston sisällä! Käytä oikeanpuoleisen ystävävalikon hammaspyörää nähdäksesi tärkeimmät vaihtoehdot.


Vaihtoehtoja ovat ystäväluettelosi hallinta tai pääkeskustelutilan hallinta. Jos asetat tilaksi "Offline", chat poistetaan käytöstä ja verkkokeskustelutila piilotetaan. Voit muuttaa sen takaisin Online-tilaan milloin tahansa tai asettaa sen Poissa-tilaan. Lisäksi, kun napsautat ystävää oikeanpuoleisesta ystävävalikosta, sinulla on mahdollisuus tarkastella hänen profiiliaan, aloittaa chat tai piilottaa online-tilasi heiltä poistaa chat tietyltä käyttäjältä.


Kun napsautat ystävän "Chat Now" -linkkiä, näkyviin tulee ponnahdusikkuna. Voit lähettää heille viestin ja he saavat sen heti. Myös chat-laatikossa on muutamia muita ominaisuuksia. Napsauttamalla painiketta voit aloittaa suoratoiston videokeskustelun verkkokamerallasi ja mikrofonillasi, painike määrittää vain VOIP-äänipuhelun mikrofonillasi ja painikkeen avulla voit valita valokuvan laitteestasi ja lähettää sen välittömästi ystävä. Vaihda navigointi.


Kirjaudu sisään:. Löydä uusia ystäviä, jotka haluavat viettää aikaa rennosti, seurustella, aloittaa pitkäaikaisen suhteen ja jopa avioliiton! Täysi ominaisuudet ovat saatavilla ilmaiseksi – ei päivityksiä eikä luottokorttia tarvita! Katso, kuka tarkastelee profiiliasi tai lisää sinut suosikkeihinsa! Monipuolinen haku löytää nopeasti sinulle sopivat sinkut avainsanojen, kiinnostuksen kohteiden, etäisyyden ja muiden kriteerien perusteella! Vietä aikaa, lähetä viestejä, chat-huoneita, live-videoverkkokamerachat ja VOIP-chat ystävien, henkilökohtaisten ihmisten kanssa ja paljon muuta!


Esitetty DatingNewsissa. com ja DatingAdvice. com Rekisteröidy Kirjaudu sisään. Pikahaku Olen: Mies Nainen. Etsii: Nainen Mies. Profiilit: Kaikki profiilikuvat Vain Ei kuvia. Etnisyys: valkoihoinen latinalaisamerikkalainen musta aasialainen intiaani Lähi-idän intiaani, sekarotuinen harmaa muukalainen muu etnisyys. Wallis ja Futuna Länsi-Sahara Jemen Sambia Zimbabwe. Osavaltio: Kaikkialla Alabama Alaska Arizona Arkansas Kalifornia Colorado Connecticut Delaware District of Columbia Florida Georgia Hawaii Idaho Illinois Indiana Iowa Kansas Kentucky Louisiana Maine Maryland Massachusetts Michigan Minnesota Mississippi Olah Missouri Montana Nebraska Pohjoinen Pensaita Ohvan Pohjoinen Pensaita New Yorki New Hampolin Rhode Island Etelä-Carolina Etelä-Dakota Tennessee Texas Utah Vermont Virginia Washington Länsi-Virginia Wisconsin Wyoming.


Kantama: 5 mailia 10 mailia 15 mailia 20 mailia 35 mailia 50 mailia 75 mailia mailia mailia missä tahansa. Lajitteluperuste: Viimeksi online-tilassa uusimmat jäsenet. Ilmainen ja turvallinen viestintä Käytä ilmaisia ​​treffiviestintäominaisuuksiamme, kuten postilaatikkoviestit, sähköposti, ystäväluettelo, pikaviestintä, live-chat, videokeskustelu ja VOIP-äänikeskustelu. Ilmainen mobiilitreffit LetsHangOut. Ilmainen mobiilitreffit. Liity nyt ilmaiseksi! Uusimmat treffineuvoja, vinkkejä ja uutisia: Näytä kaikki treffineuvoja.


Kun olet pyyhkäisenyt heidän profiilikuvansa uudelleen ja vahvistanut heidän harrastuksensa ja suhdetavoitteensa viimeisen kerran, tunnet nyt olosi varmemmaksi päätöksessäsi ottaa uskon harppaus ja tavata joku uusi.


Tarkistat puhelimesi viimeisen kerran, otat viimeisen kulauksen juomaasi, nappaat lompakkosi ja avaimet ja olet ulos ovesta ehtiäksesi ajoissa treffeille. Nopeasti eteenpäin, ja huomaat, että ilta on mennyt paljon odotettua paremmin. Vaikka monta tuntia on kulunut ilman ennakkoilmoitusta, on tarjoilijan aika jättää sekki pöydällesi.


Kurotat lompakkoosi ja nappaat luottokorttisi maksaaksesi laskun. Kuitenkin katsot pöydällä olevaa luottokorttia ja huomaat, että et ole koskaan kuullut kyseisestä luottokortista ennen, itse asiassa olet tarpeeksi kiinnostunut kysymään siitä treffeiltäsi. Treffisi vastaa kertomalla, että pöydällä oleva luottokortti sopii erinomaisesti ulkona syömiseen, mutta viisi muuta korttia tarjoavat myös valtavia etuja, jotka ovat todella hyödyllisiä, etenkin treffeillä.


Kuusi parasta luottokorttia treffeille ovat: Costco Anywhere Visa Card by Citi, Savour from Capital One, Citi Double Cash Card, Citi ThankYou Premier Card, American Express Platinum Card ja Chase Sapphire Reserve Card.


Jokainen näistä korteista tarjoaa sinulle etuja tai arvoa, jotka sopivat ihanteellisesti niille, jotka etsivät tällä hetkellä rakkautta tai jopa niille, jotka ovat jo löytäneet sen. Kuten voimme kuvitella, on olemassa toivottavia ominaisuuksia, joita voit etsiä mahdolliselta kumppanilta seurustelun aikana, mukaan lukien henkilö, jolla on samanlaiset uratavoitteet, kiinnostus, perhelähtöisyys jne. Vakavasti, raaputa vain kaikki muu ja keskity Costcoon ja tarkemmin Citin Costco Anywhere Visa Cardiin.


Seurustelun kaikissa vaiheissa matkustat todennäköisesti autolla tapaamaan puolisoasi, ja nämä polttoainelaskut voivat kasvaa nopeasti. Tämän lisäksi Costco Anywhere Visa Cardilla ei ole vuosimaksua maksetulla Costco-jäsenyydellä, mikä on suuri plus! Tämä kortti tarjoaa yhden parhaista näkemistämme käteispalautuskannustimista luottokorttien kaasun ostoihin.


Tästä on varmasti hyötyä treffeillä, jos ajat autollasi päästäksesi eri treffeillesi tai jos läheisesi asuu toisella puolella kaupunkia. Ehkä hyödyllisin käteispalautuskategoria tälle kortille on ravintolat ja matkailu, varsinkin seurustelun aikana. Ruokailu ravintoloissa ja matkoja ovat molemmat suosittuja treffejä ja ihmissuhteita.


Kun asiat alkavat muuttua vakavammaksi, yhdessä matkustaminen voi olla tärkeä virstanpylväs deittailusuhteessasi. Ehkä pääset suhteesi pisteeseen, jossa alat kokata toisillesi, tai he jopa alkavat jäädä yöksi. Sulje silmäsi äiti! Tämä voi sisältää asioita, kuten Uberin tai Lyftin kyytiosuuskustannukset, treffeillä tekemäsi aktiviteetit ja elämykset, kuten keilailu tai elokuvissa käyminen, ja melkein mitä tahansa muuta, mitä voit ajatella! Saatat ihmetellä, miksi kortti, joka antaa loistavia käteisvaroja treffiluokissa, kuten kaasu-, ravintola- ja matkaluokissa, on vain kuudenneksi listallamme parhaiden deittailukorttien luettelossa.


Lopuksi, voit lunastaa vuosipalkkiotodistuksesi vain käteisellä tai tavaroilla Costcossa helmikuun laskutusjaksosi päätyttyä, mikä saattaa joillekin rajoittaa lunastusvaihtoehtoja.


En ole vielä vakuuttunut käyttämään Citin Costco Anywhere Visa Cardia tai haluatko lisätietoja? Pidä nyt kiinni Facebook-suhdetilastasi, koska asiat ovat tulossa hulluksi. Tuntemamme järkytys. Itse asiassa on todennäköistä, että deittailussa joudut luovuttamaan luottokorttia tarjoilijoille ja tarjoilijoille samalla kun tutustut toiseen.


Ja tämä johtaa meidät siihen, miksi valitsimme Capital Onen Savorin 5:ksi suosituimmaksi deittailukortiksi. En ole vielä vakuuttunut menemään kaikkiin Capital Onen Savouriin tai haluamaan lisätietoja? Citi jakaa tämän kortin käteisen takaisin kahteen osaan. Tämän kortin käteispalautustarjouksen lisäksi Citi Double Cash Back -kortti antaa sinulle myös pääsyn Citi Private Passiin.


Citi Private Pass antaa sinulle ainutlaatuisen pääsyn ostaa lippuja tuhansiin tapahtumiin, mukaan lukien ennakkoliput ja VIP-paketit konsertteihin, urheilutapahtumiin, ruokailuelämyksiin ja muihin. Citi Double Cash Back -kortti ei välttämättä ole taloudellinen pelin muuttaja deittailuelämässäsi, mutta se on loistava tapa alkaa hakea pois kaikista treffeihin liittyvistä kuluista. Seurustelijana sinun tulee odottaa taloudellisesti odottamattomia asioita, ja Citi Double Cash Backin pitäisi olla vahvempi haastaja tilaa kukkarossasi tai lompakossasi.


En ole vielä vakuuttunut osallistumaan Citi Double Cash Backin tai haluatko lisätietoja? Aivan kuten mikä tahansa kolmanneksi paras vaihtoehto, se ei ehkä ole sitä, mitä tulit näkemään, mutta tiedät, että asiat alkavat kuumeta! Seuraava korttimme palkitsee sinulle pisteitä ostoksista sen sijaan, että antaisit käteistä takaisin, kuten kolme edellistä. Citi ThankYou Premier Card on erinomainen palkkiokeskeinen luottokortti, joka tarjoaa hyvän tuottoarvon sinulle ja herkkupiirakkaasi varten tehdyille ostoksille.


Kaikki nämä myös sattumalta liittyvät läheisesti treffeille. Tämä sisältää syömisen ravintoloissa, baareissa, klubeissa, loungeissa jne. ja maksat musiikin latauksista, elokuvateattereista, konserteista ja muista. Voit käyttää ansaittuja Kiitos-pisteitäsi matkojen lunastamiseen, kuten lentoihin ja hotelleihin, satojen jälleenmyyjien tuotteisiin ja lahjakortteihin suosikkiliikkeistäsi.


Voit siis ansaita pisteitä, kun maksat ostoksistasi ja tekemisistäsi seurustelun aikana, vaan voit myös lunastaa pisteitä matkoihin, tuotteisiin ja lahjakortteihin, joita voit käyttää puolisonsa kanssa. Vaikka Citi ThankYou Premier Cardilla on erinomaiset mahdollisuudet ansaita pisteitä ostoksista, kortti tarjoaa vain vähän etuja, jotka hyödyttävät treffejä, toisin kuin tämän luettelon kaksi parasta korttia.


Päästäkseen kahden parhaan joukkoon kuuden parhaan deittailuluottokortin joukossa, kortin on tarjottava enemmän kuin vain vahvoja palkintopisteitä deittailuihin liittyvistä toiminnoista, mutta sen on myös tarjottava eliittietuja ja -etuja kortinhaltijoille.


Citi ThanksYou Premier Card tarjoaa sinulle paljon pisteitä, joiden avulla voit tutkia elämää hunajasi kanssa. Jos kuitenkin etsit kortteja, joissa on eliittietuja, jotka nostavat treffien palkintosi seuraavalle tasolle, on kaksi muuta korttia, jotka kannattaa tarkistaa. En ole vielä vakuuttunut osallistumaan Citi ThankYou Premier Card -kortille tai haluamaan lisätietoja? Ja sitten oli kaksi. Tämä kortti ei vaadi nokkelaa esittelyä, ja siksi American Express Platinum on ylpeä 2 kuuden parhaan deittailukorttimme joukossa.


Vaikka tämä kortti päihitti vain niukasti suosituimmalle luottokortille valitsemamme deittailukortin, älä erehdy, tällä kortilla on loistavia matkapalkintoja ja se tarjoaa vielä parempia eliittistatusetuja kuin valitsemamme parhaan kortin. American Expressillä on yksi parhaista pisteen ansaitsemisohjelmista matkustamiseen, erityisesti lentoihin ja hotelleihin. Voit ansaita 5x pistettä lentoostoksista, kun teet varauksen suoraan lentoyhtiöltä tai käytät American Express -matkaa, ja myös hotelleista, jotka on varattu American Expressin kautta.


Joten jos deittailuelämästäsi tulee hieman vakavampaa ja alat matkustaa puolisosi kanssa, voit myös ansaita reilun määrän pisteitä käyttämällä American Express Platinum -korttia. Syy, miksi 5x pisteiden saaminen ruokailusta ja matkoista on niin tärkeää, on se, että American Express Rewards -pisteitä arvostetaan eräksi koko palkintoalan korkeimmista. Tämä tarkoittaa, että pistekohtaisesti American Expressin palkitsevat pisteet menevät paljon pidemmälle lunastuksen suhteen kuin jotkin listan aiemmat kortit.


American Express Platinum -kortti tarjoaa kortinhaltijoille etuja, jotka sytyttävät sydämet tuleen ja kohottavat deittailukokemustasi.


Jos päädyt matkustamaan pitkälle kansainväliselle lennolle tai lyhyelle kotimaan lennolle puolisosi kanssa, tästä voi varmasti olla hyötyä. Sinun tarvitsee vain käyttääksesi tätä etua, kun valitset yhden lentoyhtiön ja hyvitys otetaan käyttöön, kun teet ostoksia kyseiseltä lentoyhtiöltä.


Muista, että tämä hyvitys ei koske lippujen ostoja ja muista myös lukea ehdot, jos et ole varma, sisältyykö tietty ostos hyvitykseen.


Tämä on suuri etu ja tekee matkustamisesta treffiseikkailuihisi ja sieltä pois helpompaa ja halvempaa. Vakavasti, tämä on mahtava etu, jota ei pidä pitää itsestäänselvyytenä tai käyttämättä! American Express Platinum antaa kortinhaltijoille myös automaattisen kultatason kahdessa maailman parhaimmassa hotellipalkitsemisohjelmassa, Hilton Honors ja SPG on nyt yhdistetty Marriott-ohjelmiin.


Status hotellien palkinto-ohjelmassa on yleensä mukava asia, ja se voi tehdä oleskelustasi läheisten kanssa mukavampaa, sujuvampaa ja tuntea olosi eliittisemmäksi. Jos haluat tietää lisää näistä kahdesta huippuhotellien palkintoohjelmasta, katso artikkelimme Hilton Honorsista ja Marriott Rewardsista. Okei, tämä saattaa tuntua vain yleiseltä edulta, mutta huomaamme, että nämä tarjoukset ovat joissain tapauksissa melko merkittäviä, ja alennuksia on suhteellisen monipuolinen.


Muista hyödyntää tämä, ja vaihtoehtoja on niin monia, että todennäköisesti löydät yrityksen, jonka kanssa käytät säännöllisesti rahaa, tai yrityksen, jonka kanssa käyttäisit rahaa, jos sinulla olisi taloudellinen kannustin. Muistatko kohtauksen elokuvasta Pretty Woman, kun Julia Roberts menee bisnesillalliselle Richard Geren kanssa ja hän näyttää aivan hullaantuneelta hopeaesineistä?


No, sellaisen tunteen sinä ja kumppanisi saatatte kokea kävellessäsi Centurion Loungeen ensimmäistä kertaa. Centurion on etu, joka on saatavilla vain American Express Platinum- ja Centurion-kortinhaltijoille. Joten jos etsit yhtä harvoista tavoista tehdä vaikutuksen henkilöön lentokentällä, tämä etu auttaa sinua.


Global Lounge Collection tarjoaa myös pääsyn joihinkin muihin maailman parhaisiin lentokentän loungeihin. Yksi tavoista tehdä tämä on saada hyväksyntä Global Entryn ja TSA PreCheckin käyttöön.


Molemmat auttavat sinua ohittamaan pitkiä jonoja lentokentällä. Jos meidän piti ehdottaa sellaisen hankkimista, CompareBare suosittelee Global Entryn hankkimista, koska tämä ohjelma antaa sinulle automaattisesti myös pääsyn TSA PreCheckiin. Kun saavut määränpäähäsi, suosittelemme yöpymistä The Fine Hotel and Resortsin kiinteistössä, sillä saat loistavia etuja American Express Platinum -kortillasi.


Auttaakseen sinua tässä American Express Platinum on tehnyt yhteistyötä Avisin, Hertzin ja National Rental Carin kanssa tarjotakseen erityisiä autonvuokrausoikeuksia kortinhaltijoille.


Voit saada eliittistatuksen palkinto-ohjelmissa ja nauttia erikoisalennushinnoista. Amex on tehnyt yhteistyötä Boingon kanssa, joka tarjoaa yli miljoona Internet-hotspotia maailmanlaajuisesti.


Tällä jäsenyydellä voit liittää jopa neljä laitetta Boingo-hotspoteihin ilmaiseksi, jotta sinä ja kumppanisi voitte pysyä yhteydessä ollessasi erossa.

No comments:

Post a Comment