Tuesday, December 21, 2021

Seurustelee nuorempien miesten kanssa, hän on 45-vuotias

Seurustelee nuorempien miesten kanssa, hän on 45-vuotias



Ole avoin ja kuuntele myös hänen ehdotuksiaan. Hyvinvointi » Rakkaus. Vastaa Charlottelle. Sitten on Nick Jonas ja Priyanka Chopra Uteliaat mielet, jotka haluan tietää. Niin vanha sielu. sanoisin että lopeta.





Ikä on vain numero



Touko-joulukuun romanssien suhteen on ollut pitkään kaksoisstandardi sen suhteen, kumpi puoli parista on "joulukuu": Seurustelee nuorempien miesten kanssa, hän on 45-vuotias jotka seurustelevat nuorempien miesten kanssa, kohtaavat kiehtovaa uteliaisuutta, arvostelukykyä ja jopa ladattua lempinimeä, joka nousi tunnetuksi alkuaikoina, kun taas miehet, jotka ovat suhteessa nuorempiin naisiin, tunnetaan yksinkertaisesti miehinä parisuhteessa.


Jos olet koskaan tuntenut kipinää vähintään kahdeksan vuotta nuoremman miehen kanssa, mutta olet epäröinyt kokeilla asioita, olet ehkä sanonut itsellesi, että se ei koskaan toimi. Tai sen ei ainakaan tarvitse olla. Kyllä seurustelee nuorempien miesten kanssa, hän on 45 tuo mukanaan ainutlaatuisen joukon haasteita – mutta se voi olla myös aika hienoa, olipa tavoite sitten heitto tai pitkäaikainen suhde.


Tässä on joitain asiantuntijalähteitä neuvoja naiselle, joka seurustelee nuoremman miehen kanssa. Ajatellaanpa Ranskan presidenttiä Emmanuel Macronia ja Brigittea, hänen 12-vuotiasta vaimoaan, joka on 25 vuotta miestään vanhempi. Tai 60-vuotiaat Nick Offerman ja Megan Mullally, jotka kertovat avioliitostaan ​​osuvasti nimetyssä kirjassaan The Greatest Love Story Ever Told. Sitten on Nick Jonas ja Priyanka Chopra, saat kuvan.


Ja deittisivusto EliteSinglesin tutkimuksen mukaan heidän 20–29-vuotiaista miehistä halusivat seurustella vanhemman naisen kanssa, sillä 11-vuotias oli halutuin ero. Paulette Sherman, psykologi, parisuhdeasiantuntija ja Dating from the Inside Outsays -kirjan kirjoittaja sanoo, että kuten mikä tahansa suhde, menestys riippuu siitä, mitä ihmiset tuovat pöytään. On epäreilua yleistystä väittää, että jokainen seurustelee nuoremman kanssa yrittää saada takaisin nuoruutensa, seurustelee nuorempien miesten kanssa, hän on 45.


Mutta ajan viettäminen jonkun kanssa, joka on vähemmän sidottu perhevelvoitteisiin ja pitkään juurtuneisiin elämäntapavaatimuksiin, voi tuntua melko vapauttavalta. Jess Carbinothe entinen deittisovellusten sosiologi Tinder ja Bumblesays, että hänen yli 50-vuotiaiden naisten kanssa tekemänsä tutkimuksensa paljasti vahvan halun seurustella vähintään kahdeksan vuotta nuorempien miesten kanssa, osittain siksi, että he olettavat, että ikäryhmä on avoimempi uusille kokemuksille. Sherman on samaa mieltä siitä, että naisella, joka on esimerkiksi eronnut vanhempien lasten kanssa, voi olla niin monia velvollisuuksia jongleerata, että joku, jolla on vähemmän "matkatavaroita", on usein houkutteleva.


Teoria, jonka mukaan miesten seksuaalinen huippu saavuttaa vuosikymmeniä aikaisemmin kuin naisen, mikä tekee 18-vuotiaasta miehestä ja vuotiaasta naisesta epätodennäköisiä, mutta silti täydellisiä sänkykavereita, on peräisin jo kauan sitten tehdystä tutkimuksesta ja "seksuaalisen huipun" olemassaolosta. on erittäin kiistanalainen. Mutta yli 50-vuotias nainen on usein luovuttanut estoja kehostaan ​​ja siitä, mitä he tarvitsevat saavuttaakseen orgasmin, joiden kanssa voi vielä kamppailla. Se on nautinnollista kaiken ikäiselle miehelle ja edistää seksielämää, jota Sherman pitää "energisenä".


Olipa kyseessä vakiintunut ura, hyvin kasvatetut lapset tai tarinoita niiltä vuosilta, joita vietit reppumatkalla ympäri Eurooppaa, olet elänyt. Siitä on syytä olla ylpeä, ja mies, joka on vielä aikuisiässä, saattaa hämätä siitä, että olet kokenut. Ei epäkunnioitusta upeita alle kolmekymppisiä naisia ​​kohtaan, mutta sinä olet aikuinen.


Olet vuosien varrella hankkinut viisautta elämästä, rakkaudesta ja siitä, että sinun ei pitäisi vaivautua pukeutumaan taivaan korkeisiin korkokenkiin tungosta sosiaalisissa tilaisuuksissa, koska kukaan ei kuitenkaan näe jalkojasi.


Tiedät itse. Tämä itsevarma tunnelma ja "syvä tarkoituksentunto" voi olla sireenikutsu, Sherman sanoo. Ja harvinaiselle nuorelle, mutta kypsälle miehelle, joka on saanut elämänsä yhteen, "mutta kamppailee löytääkseen saman ikäisen naisen, vanhemmat naiset voivat tuntua erittäin hyvältä vaihtoehdolta romanttisen kumppanin kannalta.


Vähemmän itsevarma mies, joka on juuri alkanut etsiä omaa polkuaan, ei aina ole niin ihastunut historiaasi. Tämä voi aiheuttaa kolhuja, kun hän on treffeilläsi ammattikihloissa tai osallistuu perhejuhliin, joka vaatii hengailua entisen aviomiehesi kanssa, seurustelee nuorempien miesten kanssa, hän on 45. Viestintä on avainasemassa, seurustelee nuorempien miesten kanssa, hän on 45, Sherman sanoo, ja mustasukkaisuuden ja epävarmuuden tunteiden ilmaiseminen ilmaistuna voi olla pitkälle, seurustelee nuorempien miesten kanssa, hän on 45.


Käännös: Jos huomaat "et ole äitini! Saatat olla synnytysvuosisi lopussa, kun hän ei ole lähelläkään perhettä. Tai hän saattaa odottaa innokkaasti isyyttä, ja sinä olet onnellinen tyhjä pesä, jolla on menopaussi.


Jos asiat ovat edenneet yli heittäytymisen, Carbino käskee käsitellä tätä keskustelua mahdollisimman pian. Sinun ei tarvitse luoda TikTok-tiliä ja yrittää pysyä ajan tasalla nuorten kanssa, mutta deittailusovellusten asiantuntijana Carbino sanoo, että 30-vuotiailla ja sitä nuoremmilla miehillä on suurempi taipumus tekstiviestiin kuin puheluihin.


Hän ehdottaa, että nainen määrittelee odotukset heti alussa, jos hän mieluummin soittaa puhelua tai todellista kasvoaikaa iPhone FaceTimen sijaan. Joten asettamalla sävyn voit välttää turhautumisen. Älä ihmettele, jos sinä ja kaunottaresi huomaatte esittävänne töykeitä, jos-hyvää tarkoittavia kysymyksiä, hassuja vitsejä ja huomautuksia, jotka johtuvat muiden paheksumisesta ja mahdollisesti seurustelee nuorempien miesten kanssa, hän on 45 kateutta.


Haastatellessaan pariskuntia kirjassaan When Mars Women DateSherman havaitsi, että kaverit kiusasivat joitain miehiä, jos näytti siltä, ​​​​että heillä oli nuorempi taloudellinen rooli heidän suhteensa. Mutta ikätoverit ja ulkopuoliset painostivat heitä kohtuuttomasti muuttamaan asioita, ja tämä lisäsi heidän suhteeseensa stressiä. Carbino on samaa mieltä siitä, että parien on kehitettävä "resilienssiä" ja strategiaa siitä, kuinka käsitellä kritiikkiä ystäviltä, ​​perheenjäseniltä ja vierailta, jotka eivät ymmärrä vetovoimaa.


Lisäksi, kuten Sherman sanoo, kieltäytyminen "alistumasta ulkoiselle sosiaaliselle paineelle, häpeän, leimautumisen tai rajoittaville uskomuksille" auttaa suhdettasi selviytymään. Jos haluat lisää tämän kaltaisia ​​tarinoita, tilaa uutiskirjeemme. Paras elämäsi. Tilaa Kirjaudu sisään Oma tili Kirjaudu ulos. Kirjoita hakusana s. FRANCOIS GUILLOT Getty Images. Vahva yhteys on todellinen ikäerosta riippumatta. Tämä sisältö on tuotu kohteesta {embed-name}. Saatat pystyä löytämään saman sisällön toisessa muodossa tai saatat löytää lisätietoja heidän verkkosivustostaan.


Aiheeseen liittyviä tarinoita. Tämä sisältö on kolmannen osapuolen luoma ja ylläpitämä, ja se tuodaan tälle sivulle, jotta käyttäjät voivat ilmoittaa sähköpostiosoitteensa. Saatat löytää lisää tietoa tästä ja vastaavasta sisällöstä pianosta. Mainos - Jatka lukemista alta. Seurustelee nuorempien miesten kanssa, hän on 45-vuotias kirjoittaja.





yliopistokampuksen treffisivusto



Tyypillinen milleniaali siis. Olen harrastanut satunnaista seksiä nuorempien miesten kanssa ja nauttinut siitä perusteellisesti, heillä on niin paljon energiaa ja kestävyyttä. Anna minulle nuorempi mies milloin tahansa! Onnea sinulle. Lol en koskaan odottanut sitä.


Mutta odotin neljättä treffejä nukkuakseni hänen kanssaan. Luettuani tämän tältä päivältä en tule koskaan tuntemaan syyllisyyttä seurustelemaan tämän miehen kanssa. Olen 47 ja hän on, olemme seurustelleet 5 kuukautta. hän saa minut tuntemaan oloni niin hyväksi. Koska se on ensimmäinen kerta, kun seurustelen nuoren miehen kanssa, en edes kadu sitä. hän työskentelee ja on erittäin tukeva. vau...sama ikäero miehelläni...


seurustelemme vasta 2 kuukautta… ja vaikka meillä onkin tiukkoja harjoituksia…. ei yhdyntää vielä... hän haluaa sen olevan erityinen…. Sama täällä. Hän tarjosi alussa sitoutumattomuutta. Aluksi epäröin, mutta suhteemme on tervein verrattuna entisiin samanikäisiin ex-poikaystäviini.


Sama hänen kanssaan. Tässä kuussa, elokuussa, ensimmäisenä vuotenamme, hän avautui; hän harkitsee siirtymistä seuraavalle tasolle todellisen sitoutuneen suhteen. Sanoin hänelle, että jos meillä molemmilla on epäilyksiä, meidän ei pitäisi nousta tälle tasolle.


Lyhyt tausta, tunnen hänen perheensä. Minut on sovitettu hänen ikäisteni serkkujensa ja jopa hänen isänsä ja setänsä kanssa. Hänen perheensä yhdistää hänet hänen ikäisiinsä tyttöihin. Lyhyesti sanottuna me… Lue lisää ». Seurustelin parin kuukauden ajan upean miehen kanssa, joka oli 11 vuotta minua nuorempi 25 vs 36.


Aluksi hän oli superihastunut minuun, käyttäytyi kuin olisimme yhdessä, vei minut viettämään aikaa ystäviensä kanssa, käyttäytyi kuin hän ihaili minua ja voit nähdä, että hän yritti käyttäytyä kypsemmin ollakseen enemmän minun tasollani. Lopulta muutin pois, mutta halusin nähdä hänet kaukaa, kunnes päätimme mitä tehdä seuraavaksi. Andrews ja Edinburghin yliopisto Skotlannista havaitsivat, että naiset ovat menettäneet 90 prosenttia munasoluistaan ​​30-vuotiaana ja että heillä on vain noin 3 prosenttia jäljellä 40-vuotiaana. Se kuulostaa kauhealta tekosyyltä hänen rikkoa. kanssasi.


Nämä kommentit ovat juuri sitä, mitä tarvitsin, jotta tämän nuoren komean 28-vuotiaan äskettäin tapaaman muodon kehittyminen jatkuisi. Olen 42-vuotias ja hän on ollut se raitista ilmaa, jota kaipasin. Vastustin sitä aluksi, koska hän on iältään niin lähellä poikaani, että se tuntui oudolta.


He jakavat jopa tarkan syntymäajan. Olen 47-vuotias ja aloin juuri seurustelun 27-vuotiaan kanssa, vain muutaman vuoden omia lapsiani vanhemman. Olin kyllästynyt siihen, että minun ikäiseni naimisissa olevat miehet lähestyivät minua, ja he olettivat, että koska olen sinkku, kaipaisin epätoivoisesti heidän ontuvaa huomiotaan.


Kaikki nämä tarinat ovat niin inspiroivia! Meillä on samanikäisiä lapsia, menimme naimisiin ensimmäisissä avioliitoissamme täsmälleen samana vuonna. Seksi on tunnelmallista! Se sanoi, että monet kaverit eivät ole kiinnostuneita lapsista, joten se, että paine on pois … Lue lisää ». Asun itse asiassa nuoremman, paljon nuoremman miehen kanssa.


Emme voisi olla paremmin yhteensopivia niin monissa lentokoneissa. Olen hyvin paljon elää ja antaa elää, elinvoimainen, täynnä energiaa, enemmän kuin hän ahahahah. Rakastamme samoja elokuvia, musiikkia, olen kunto-ohjaaja, joten nuorempana hän kuunteli tavaraa, jota käyttäisin kuntotunneillani, hienoa tavaraa!!!


Olemme molemmat fitnesspähkinöitä ja terveellistä syömistä… Lue lisää ». High on minulle vähän liikaa, teen joskus, mutta en joka päivä tai viikonloppuna treenaamme yhdessä ja hän on sielunkumppanini.


Positiivinen näkökulma luettavaksi. Olin raskaana 41-vuotiaana! Valitettavasti me erosimme. Hänen halunsa juhlia kasvoi perhevelvoitteiden kasvaessa. Hän lomaili ulkomailla joka vuosi, kun poikani on asunut pubista tulleiden kavereiden kanssa. Ensimmäisellä perhelomallamme - leirintäalueella Dorsetissa - hän työskenteli kaksi ensimmäistä päivää. Hänestä tuntui, että hänen täytyi kasvaa liian nopeasti aikuiseksi, ja hän toimi näin joka viikonloppu ja kaksi viimeistä… Lue lisää ».


Minulla oli ongelmia tyttäreni kanssa hänen elämäntapansa ja hänen tekemiensä typerien päätösten vuoksi. Hän seurustelee löysäjän kanssa, ja minä itse asiassa yritin saada tyttäreni seurustelemaan tämän miehen sijaan. Se ei toiminut minun etuni lol. Siitä kaikki alkoi. Muutaman treffin jälkeen hän kertoi minulle olevansa kiinnostunut ja jopa luuli ajatukseni ja periaatteeni olevan sitä vastaan. Luovuin.


Hei, olen kamppaillut ikäeron kanssa, joka minulla on näkemäni miehen kanssa. Olen 29 ja hän on. Olemme täydellinen pari siinä, kuinka haluamme viettää aikaa yhdessä, kunnioitamme sitä, että jokainen meistä tarvitsee aikaa itselleen, meillä on sama huumorintaju, mutta olen siinä iässä, että haluan löytää mies, jonka voin nähdä tulevan elämän hänen kanssaan.


Ja en ole varma, pystyykö vuosivuotias siihen. Keskustelimme tästä avoimesti, hän sanoi näkevänsä… Lue lisää ». Kuinka kauan olet seurustellut? no, olen 64-vuotias ja mieheni lähti juuri tammikuussa, olin niin umpikujassa ja sydän särkynyt 27 vuoden avioliiton jälkeen. tutustumassa treffisivustoihin.


Aloitin Käytyäni läpi todella huonoja treffejä aloin puhua tälle 27-vuotiaalle. Löysimme sen melko hyvin, teimme videochatin ja puhuimme puhelimessa muutaman kerran. Minusta hän oli niin komea ja erittäin mielenkiintoinen. Hän on egptian ja hänellä on erittäin seksikäs aksentti. Hän on työnarkomaani ja hyvin omistautunut työlleen. Me … Lue lisää ». Ei ole mitään väärää seurustella nuoremman miehen kanssa. Jumala tietää, mielestäni ikämme ovat päinvastaiset!


Loppujen lopuksi… eikö se todellakin tee jokaisen suhteen kestäväksi? Hän … Lue lisää ». Näen hänet joka päivä, upea persoonallisuus, hauska ja komea.


Hän antoi minulle työnumeronsa ja henkilönumeronsa, jotka hän sanoi olevan hänen korvansa vieressä! Tapamallani 23-vuotiaalla on hämmästyttävä kyky saada minut tuntemaan oloni erityiseksi. Hän on harkitsevainen ja ystävällinen.


Hän ei ollut koulutettu niin kuin minä. Kokemus, et ai. Kyllä, hän oli upea. Mutta hän huomautti jatkuvasti, kuinka koulutettu olin, ja hän oli lukion keskeyttäjä. Hän on vanha sielu ja sovimme yhteen niin hyvin. Ikä ei enää haittaa minua.


Aluksi kävi niin, kunnes tapasimme ja vietimme aikaa yhdessä. Asumme alle 3 tunnin erolla ja työskentelen vain 3 päivää viikossa, joten meillä on paljon aikaa yhdessä.


Pidämme toisistamme niin paljon ja yhteytemme on paikallaan Fn. Joten jos seurustelet nuoremman miehen kanssa…………pidä se totta. Sitä he haluavat. Olen etsinyt tätä miestä koko elämäni. Onnea… Lue lisää ». Seurustelin 22 vuotta nuoremman miehen kanssa aluksi ikäero häiritsi minua, mutta ei häntä. Seurusteltu 19 vuotta nuoremman miehen kanssa. kesti 8 vuotta, mutta pysähdyin ennen kuin hän aikoi viedä työmatkan, enkä halunnut muuttaa.


Seurustelu mies 6 vuotta my jr. Näyttää paremmalta. seurustelin nuoremman 8-vuotiaan miehen kanssa. Meillä on nyt 2-vuotias yhteinen, mutta hän on vielä hyvin epäkypsä. hän haluaa vain juhlia koko ajan, mutta hän rakastaa poikaansa. Jätin hänet muutama kuukausi sitten, nyt olen vasta tavannut toisen miehen ja hän on myös 8 vuotta nuorempi.


Olen repeytynyt yrittämisen ja ajanhukkaan pelon välillä. Erosin vuonna, aloin treenata, tunsin itseni hyvältä ja aloitin uuden työn. Tapasin 20-vuotiaan nuoren miehen töissä, aluksi olimme vain hengailla. Hän harrasti treenaamista, joten se oli meille yhteistä.


Vietimme niin paljon aikaa yhdessä ja lopulta aloimme seurustella. Tänä vuonna juhlimme 9 vuotta yhdessä. Tapasin ja seurustelin hänen kanssaan kolme kuukautta, kun olin 56 ja hän 18, sitten menimme naimisiin. Ensimmäinen mieheni kuoli kaksitoista vuotta sitten, ja tunsin itseni niin yksinäiseksi, kunnes tapasin tämän viattoman komean nuoren miehen. Rakastuimme lyhyessä ajassa. Hän rakastelee minua niin hitaasti ja lempeästi, ja tapa, jolla hän suutelee minua, on niin henkeäsalpaava.


Olemme olleet naimisissa kahdeksan vuotta. Nyt olen… Lue lisää ». Treffit nuoremman miehen kanssa? Tässä on 13 asiaa, jotka sinun tulee tietää. Tässä on muutamia asioita, jotka sinun tulee olla tietoisia, jos teet niin.


He lähtivät omille teilleen pian sen jälkeen. Hänellä voi olla erilainen seksihalu Voisi olla hauskaa seurustella miehen kanssa, jolla on korkea seksihalu! Seurustelemalla nuoremman miehen kanssa saatat kuitenkin tavata parisi.


Hän ei ehkä ole koskaan ollut naimisissa tai pitkässä suhteessa. Olit naimisissa 20 vuotta… hänen pisin suhteensa oli kuusi kuukautta. Hän saattaa haluta luovuttaa, kun asiat ovat ensimmäistä kertaa vaikeita. Hänellä voi olla vaikeuksia avautua sinulle. Tai… hän saattaa niin epätoivoisesti haluta tämän toimivan, että hän yrittää liian lujasti. Hän voi olla seikkailunhaluisempi ja spontaanimpi Tuntamani naiset, jotka ovat seurustelleet nuorempien miesten kanssa, rakastavat yleensä sitä, että nämä kaverit ovat spontaaneja ja hauskoja. En ole koskaan kokeillut kananjalkoja? Tämä kaveri voi esitellä sinulle uusia ruokia ja laajentaa näköalojasi.


Jaa rakkautta lisää. Adam LoDolce. Rakkausstrategi Todellinen intohimoni elämässäni on muuttaa rakkauselämäsi antamalla sinulle erityisiä työkaluja ja tekniikoita, joita voit käyttää houkuttelemaan pitkäaikaista rakkautta. Mitä mieltä sinä olet? Jaa ajatuksesi alla Ilmoita. uudet seurantakommentit uudet vastaukset kommentteihini. Vanhin uusin eniten äänestänyt. Sisäiset palautteet. Jacquie S. Betty Boop. Vastaus henkilöltä Jacquie S. MINKY SILINDA.


Vastaa Betty Boopille. Jeanette Rudy. Vastaus Jeanette Rudylle. Lisää avioeron suosio viimeisen 50 vuoden aikana ja deittailusovellusten käyttöönottoon ja rakkauteen, seksiin ja yhteydenpitoon liittyvät asiat ovat muuttuneet täysin.


Rakkaus on sulatusuuni. Minusta on virkistävää, että yhteiskunta on alkanut hyväksyä sen yksinkertaisen tosiasian, että suhteet, olivatpa suhteet kuinka lyhyitä tai pitkiä tahansa, voivat silti olla merkityksellisiä.


Pysyvyys korvataan nykyhetkessä elämisellä tietoisella toiminnalla ja asioiden arvostamiseksi sellaisina kuin ne ovat. He sanovat, että mikään ei kestä ikuisesti, ja vaikka näen pitkäaikaisia, sitoutuneita, yksiavioisia suhteita, mikä on hämmästyttävää! Sovellukset ja verkkosivustot ovat olleet suuri katalysaattori deittiyhteisössä, ja ovet ovat avautuneet kaikille väestöryhmille. Ei ihme, että seurustelu-ikähaarukka on laajentunut niin laajaksi! On jännittävää aikaa kokeilla rakkauselämääsi. Mutta se, että pidät heistä, ei aina tarkoita, että yhteiskunta näkee suhteesi samassa positiivisessa valossa – ja tähän on varauduttava.


Valitettavasti, vaikka edistymme yhteiskunnana, on edelleen ihmisiä, jotka tuomitsevat ilmeisiä ikäeroja seurustelussa. Pete Davidson, 25, ja Kate Beckingsale, 45, ovat uusin pariskunta, joka on kokenut tämän. Davidson puolusti suhdettaan Saturday Night Livessä tarjoamalla pyykkiluettelon kuuluisista pariskunnista heidän eteensä.


Mutta kokeilemmeko me kaikki välittömän ikäryhmämme ulkopuolisten ihmisten kanssa? Kysyin ikätovereiltani, olivatko he koskaan olleet parisuhteessa, jossa oli merkittävä ikäero, koska määritin merkittäväksi 10-vuotiaaksi, ja olin yllättynyt huomatessani, että jokainen kysyin ystäväni ja jotkut Twitter-seuraajistani sanoivat. Pidin ajatuksesta meistä enemmän kuin hänestä. Itkin molemmilla kerroilla, kun lopetin sen. Hän oli tärkeä, ja olen kiitollinen käytetystä ajasta.


Hänestä tuli epävarma ja mustasukkainen. Minun piti kaivaa hänet esiin MGTOW-ajattelusta, mutta hän oli niin kaukana, että se ajoi minut lopulta pois. Se oli erittäin positiivinen kokemus, ja hän asetti riman tuleville ihmissuhteille ja opetti minulle, millaisia ​​ihmissuhteiden pitäisi todellisuudessa olla. Kolmen vuoden ajan oli tervettä, uskollista ja vaikeinta, kun aloin kasvaa hänestä ulos. Meillä on fantastinen suhde. Dynamiikka on dynaaminen. Rakkaussäiliö on täynnä. Jokainen päivä on loistava.


Viimeinen vastaus erottui minusta todella, dynaaminen on avainsana tässä. Suhteessa tulee aina olemaan ylä- ja alamäkiä, mutta kun ikäero on merkittävä, tämä näkökohta voi vahvistua. Jos sinulla on tietoisuutta, romanttista yhteyttä ja emotionaalista kypsyyttä navigoida elämän sinulle asettamissa esteissä, onko sillä todella väliä kuinka vanha kumppanisi on? Mutta roolit vaihtuivat välillämme, mikä auttoi pitämään dynaamisen jännittävänä.


Kumppanini jakoi minulle paljon henkilökohtaista näkemystä, jonka hän sai kokemusten kautta ennen tapaamistamme. Hän opetti minulle elämästä ja altisti minut stimuloiville tilanteille, joita en olisi tuolloin voinut kokea yksin. Vastineeksi inspiroin häntä ajattelemaan laatikon ulkopuolella, pehmensin hänen reunojaan ja arvostin hänen antavaa luontoaan.


Juhlimme todella toisiamme juuri sellaisena kuin olimme, ja se oli minulle hyvin erityistä. Tästä huolimatta suuri ikäeron suuri ongelma on varmistaa, että molempien ihmisten moraalit, arvot ja elämäntavoitteet ovat synkronoituja. Haluatteko molemmat perheen?


Tämä asenne parisuhteessa yleensä edistää läheisriippuvuutta ja hallitsevaa käyttäytymistä, joka ei ole söpöä!

No comments:

Post a Comment