Tuesday, December 21, 2021

Årsager til interracial dating

Årsager til interracial dating



Hvad er årsager til interracial dating bekymringer? Du skal blot stryge dine præferencer og sende nogle beskeder for at komme i gang, årsager til interracial dating. Var hvid et stort problem i Mexico? Men disse er, jeg synes, sorte kvinder bør fortælle deres sorte mænd, at de skal lade hvide kvinder være. Hvide tjener dæmoner kkk nazister hitler cesar napolian need l say more your hole history. Nonsens du løgner som din slags Bibelen siger, at du går med bagvaskelse, hvis det du siger er sandt, vis vers i Bibelen for at støtte din sag.





Om forfatteren



Omend ikke bredt årsager til interracial dating, nyere forskning afslørede, at interraciale datere vurderes som mere attraktive end intraraciale datere resultater, jeg opsummerede her.


En ny undersøgelse har undersøgt nogle faktorer, der kan forklare interracial, sammenlignet med intraracial, tiltrækning hos unge, heteroseksuelle mænd, der er sorte og hvide. For yderligere at forstå nogle grundlæggende faktorer, der kan forklare interracial og intraracial tiltrækning, brugte forskerne undersøgelsessvar fra 62 hvide og 62 sorte mænd, der var omkring 19 år gamle. Deltagerne gennemførte en række undersøgelsesforanstaltninger, men vurderede også attraktiviteten af ​​otte online datingprofiler bestående af kvinder med forskellig baggrund 1 asiatisk, 1 Latina, 3 sort og 3 hvid.


Det skal bemærkes, at forskerne primært var interesserede i de hvide og sorte profilers attraktivitetsvurderinger; derfor blev de asiatiske og latina-profiler ikke brugt i sammenligninger. Resultater afslørede, at tæt på halvdelen I deres indledende udforskninger fandt forfatterne ud af, at deltagerne i deres undersøgelse viste mere intraracial tiltrækning sammenlignet med interracial tiltrækning. Efterfølgende undersøgte forfatterne rollen som kontaktsøgning:. Forfatterne undersøgte yderligere interracial og intraracial tiltrækning ved at undersøge to forskellige kulturelle ideologier.


Den første var den farveblinde raceideologi, som de forkortede CBRI. Som de forklarede:. en hierarki-dæmpende ideologi; det understreger lighed på tværs af gruppemedlemskab, en kontrast årsager til interracial dating CBRI. Multikulturalisme er ikke beslægtet med at have få eller ingen fordomme. Faktisk at antyde, at man er uden partiskhed, er at begynde at støtte en CBRI. Gennem analyse fandt forfatterne ud af, at disse forskellige ideologier delvist forklarede vurderinger af interracial og intraracial tiltrækningskraft.


Specifikt fandt de, at sorte og hvide mænd, der rapporterede stærkere identifikation med CBRI, også rapporterede lavere niveauer af interracial tiltrækning, mens sorte og hvide mænd, der rapporterede stærkere identifikation med multikulturalisme, rapporterede højere niveauer af interracial tiltrækning.


Da seksuel racisme er blevet et samtaleemne, og endda emnet for et nyligt "Daily Show"-segment, er disse resultater rettidige, fordi de hjælper andre med at forstå faktorer, der kan afskrække fra, årsager til interracial dating, eller tilskynde til seksuel racisme. Sean M. Horan er kommunikationsprofessor. Følg ham på Twitter TheRealDrSean. Horan, Ph, årsager til interracial dating.


Ego og selvtjenende fordomme former den livshistorie, vi deler med verden – og med os selv. Den gode nyhed: Et internt regnskab vil hjælpe os til bedre at forstå, hvem vi virkelig er. Horan Ph. Eventyr i dating. Interracial dating – Hvilke faktorer bidrager? Om forfatteren. Online: Google Scholar-resumé af min researchTwitter. Læs Næste. Rygpsykologi i dag. Tilbage Find en terapeut. Få hjælp Find en terapeut Find et behandlingscenter Find en psykiater Find en støttegruppe Find teleterapimedlemmer Login Tilmeld dig USA Austin, TX Brooklyn, NY Chicago, IL Denver, CO Houston, TX Los Angeles, CA New York, NY Portland, OR San Diego, CA San Francisco, CA Seattle, WA Washington, DC.


Tilbage Få hjælp. Mental Årsager til interracial dating Afhængighedsangst ADHD Aspergers autisme Bipolar lidelse Kronisk smerte Depression Spiseforstyrrelser. Personlighed Passiv Aggression Personlighed Generthed. Personlig vækst Målsætning Lykke Positiv psykologi Rygestop.


Relationer Lav seksuel lyst Relationer Sex. Familieliv Børneudvikling Forældreskab. Se hjælpeindeks, årsager til interracial dating. Har jeg brug for hjælp? Selvtests Terapicenter NYHED. Tal med nogen Find en terapeut Find et behandlingscenter Find en psykiater Find en støttegruppe Find teleterapi.


Tilbage Magasinet. November Kend dig selv: Fra selvbedrag til selvledelse Ego og selvtjenende fordomme former den livshistorie, vi deler med verden – og med os selv. Tilbage i dag. Mest populære 8 tegn på følelsesmæssig Årsager til interracial dating i din familie Ny forskning afslører, hvorfor nogle mennesker er ensomme "Gør og lad være" for at leve som en indadvendt følelsesmæssig omsorgssvigt er en almindelig årsag til ferietomhed 4 nøgler til at få et forhold til at fungere.


Vigtige læsninger. Trendende emner Coronavirus sygdom Narcissisme Demens Bias Affektive prognoser Neurovidenskab.





dating tips og forholdsråd



Du forsøger at komme ud af et rum, hvor folk vil føle behov for at gøre antagelser om, hvem du er. Og hvis de gør det, tager de fejl. Lad verden lave antagelser om dig, ikke om dig. Du kan simpelthen give folk information. Hvis du kan give information, og endnu vigtigere, hvis du kan give mere detaljerede oplysninger med din onlineprofil, vil du være en bedre kundeemne.


Hvis de tror, ​​du er selvcentreret, respektløs eller vil tage af sted, så vil de aldrig lære dig at kende, og du vil spilde deres tid. Du kan vise verden, du er ved at komme ud af et forhold, men vis dem årsagerne til, at du forlod, og den vej, du tog for at komme ud.


Hvis du kan give nok information til at få nogen til at forstå, hvorfor du tog afsted, er online dating-profilerne et godt udgangspunkt. Hvis du er en fyr, så tænk på de oplysninger, du giver. Hvordan du vil få kvinden til at forstå, hvorfor du gik. Vær åben, ærlig og villig til at dele alt, hvad du skal gøre næste gang. Læs mere. Online dating hvornår man skal mødes personligt. Det skal bemærkes, at forskerne primært var interesserede i de hvide og sorte profilers attraktivitetsvurderinger; derfor blev de asiatiske og latina-profiler ikke brugt i sammenligninger.


Resultater afslørede, at tæt på halvdelen I deres indledende udforskninger fandt forfatterne ud af, at deltagerne i deres undersøgelse viste mere intraracial tiltrækning sammenlignet med interracial tiltrækning. Efterfølgende undersøgte forfatterne kontaktens rolle og fandt:. Forfatterne undersøgte yderligere interracial og intraracial tiltrækning ved at undersøge to forskellige kulturelle ideologier. Den første var den farveblinde raceideologi, som de forkortede CBRI. Som de forklarede:. en hierarki-dæmpende ideologi; det understreger lighed på tværs af gruppemedlemskab, en kontrast til CBRI.


Multikulturalisme er ikke beslægtet med at have få eller ingen fordomme. Faktisk at antyde, at man er uden partiskhed, er at begynde at støtte en CBRI. Gennem analyse fandt forfatterne ud af, at disse forskellige ideologier delvist forklarede vurderinger af interracial og intraracial tiltrækningskraft. Specifikt fandt de, at sorte og hvide mænd, der rapporterede stærkere identifikation med CBRI, også rapporterede lavere niveauer af interracial tiltrækning, mens sorte og hvide mænd, der rapporterede stærkere identifikation med multikulturalisme, rapporterede højere niveauer af interracial tiltrækning.


Da seksuel racisme er blevet et samtaleemne, og endda emnet for et nyligt "Daily Show"-segment, er disse resultater rettidige, fordi de hjælper andre med at forstå faktorer, der kan afskrække fra eller tilskynde til seksuel racisme. Sean M. Horan er kommunikationsprofessor.


Følg ham på Twitter TheRealDrSean. Horan, Ph. Ego og selvtjenende fordomme former den livshistorie, vi deler med verden – og med os selv. Den gode nyhed: Et internt regnskab vil hjælpe os til bedre at forstå, hvem vi virkelig er. Horan Ph. Eventyr i dating. Interracial dating – Hvilke faktorer bidrager?


Om forfatteren. Online: Google Scholar resumé af min forskning, Twitter.

No comments:

Post a Comment